Петел следи какво се случва след посегателството върху фенове на Левски в

...
Петел следи какво се случва след посегателството върху фенове на Левски в
Коментари Харесай

Бит фен на Левски в Скопие с покъртителен разказ за случилото се

" Петел " следи какво се случва след похищението върху фенове на Левски в Република Северна Македония.

Фенове на Левски бяха бити в Скопие преди мача на Левски с Шкупи от Лигата на конференциите, а един от тях бе признат в болница, откакто бе наръган с нож. Един от приятелите на потърпевшия сподели колата, в която е станал случаят и разкри още потресаващи детайлности от случилото се нощес.

" Наръгаха го през прозореца, без да може да се отбрани. Той с нищо не ги е предизвикал. Всички момчета от нашата компания сме с висше обучение, били сме на доста мачове, само че в никакъв случай не ни се случвало сходно нещо ", описа мъжът пред Нова телевизия.

" Искам да се върна към предисторията на случая. Пътувахме с две коли по автомагистралата към Скопие и аз бях водач в първата. Видях, че другият автомобил спря в спешната лента, по тази причина и аз отбих. Не знаехме пътя, по тази причина попитахме служители на реда на пътя, които ни споделиха: " Тръгвайте надясно ". После разбрахме, че са ни насочили да минем през някакъв квартал на Скопие. В един миг видях, че група младежи атакуват другата кола с колове и железни прътове, даже мятаха варели по автомобила. Не мога да кажа дали бяха футболни почитатели ", звучи потресаващият роман на сънародника ни.

" Ние слязохме незабавно да помогнем, само че започнаха да ни удрят. Мен ме удариха с прът в лицето и то се вижда ", споделя мъжът и демонстрира раната на челото си.

" Момчето, което го намушкаха през прозореца, седеше на задната седалка. Разпиляните монети и движимости по окървавената седалка са негови. След като успяхме да тръгнем, той загуби схващане и помолихме една полицейска кола за подпомагане. В болничното заведение първото, което попитаха беше - имате ли евро. Чак след шума, който подвигнаха българските медии, получихме съответно отношение. Специални благодарности и на посланика ни в Северна Македония, който доста ни оказа помощ.  Заради удара в лицето ми споделиха, че би трябвало да се направи скенер. А на касата ме посрещнаха с думите: Щом си българин, би трябвало да платиш 300 евро. Отказах, естествено ", споделя той, написа novini.bg.  

Не успяхме да отидем на стадиона, тъй като ни закараха в районното. Там един служител на реда сподели: " Няма да ви задържаме, тъй като не желаеме дипломатически скандал ", разказа свидетелят, който е другар на наръгания юноша.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР